Kunden Conference Education & Management – alături de dvs. și în 2015!

Kunden Conference Education & Management a sărbătorit anul acesta 10 ani de succes și ne bucurăm alături de dvs. de un final de an aniversar strălucitor și optimist!

Și în 2015 am dat dovadă de seriozitate și profesionalism și am acționat în interesul dvs. Noile noastre programe de training create de specialiștii Kunden Conference Education & Management, pe care le-am dezvoltat pe parcursul anului 2015, au adus rezultatele scontate și au reprezentat o parte importantă a formării de consultanți profesioniști. Pregătirea consultanților noștri reprezintă un aspect extrem de important în activitatea noastră și investim în continuu timp și resurse pentru îmbunătățirea permanentă a serviciilor noastre.

Implicarea noastră în profesionalizarea forței de vânzare în domeniul asigurărilor este o preocupare constantă. Reușitele la examenele organizate de ISF (Institutul de Studii Financiare) ale participanților la programele de pregătire profesională derulate de societatea noastră, susțin viitoarele noastre proiecte în ceea ce privește creșterea calității educației în asigurări și a profesionalizării constante a persoanelor cu experiență în domeniu sau care doresc să activeze în brokerajul în asigurări. Anul acesta am început o nouă rundă de cursuri de pregătire profesională continuă prin intermediul platformei de e-learning, ce se va desfășura în continuare pe tot parcursul anului 2016. Suntem mândri că rata de promovabilitate la examene, atât pentru calificarea profesională, cât și pentru pregătirea continuă, este la un nivel foarte înalt și suntem siguri că ne vom menține în topul celor mai buni!

Noi, Kunden Conference Education & Management, vă dorim Sărbători fericite și un An Nou plin de succese!

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>